Handige dingen om op jouw werkplek te laten liggen

bureau

Als je werkt op kantoor, heb je waarschijnlijk jouw eigen persoonlijke bureau. Dit is dan ook echt jouw plekje en hier kun je mee doen wat je wil. Een aantal dingen zijn dan ook erg handig om in ieder geval altijd op jouw werkplek te laten liggen, omdat je hier dan veel profijt van zal hebben. Bovendien hoef je nooit meer thuis te kijken naar of je het wel in je tas hebt gestopt, want je hebt het toch wel op kantoor liggen. Lees snel verder!

Bakje met schrijfwaren

Iets wat erg handig is om altijd op jouw werkplek te hebben staan, is een bakje met verschillende schrijfwaren en andere kantoorartikelen. Zo heb je altijd een pen, potlood, stiften, markers, een nietmachine, ga zo maar door. Ook dingen als lijm en plakband zal je nog wel eens nodig hebben als je veel met papieren om moet gaan. Er bestaan veel handige bakjes waar je alles netjes in kwijt kunt. Zet er eentje op jouw bureau en je zal hier geheid veel gebruik van maken.

Extra eten

Ben je naar kantoor gekomen, maar ben je thuis vergeten om genoeg eten voor tussendoor mee te nemen? Of heb je simpelweg honger maar heb je niks meer liggen? Dan is extra eten natuurlijk erg handig. Leg een paar dingen die lang goed blijven in de la onder jouw bureau, bijvoorbeeld crackers, mueslirepen of droog verpakte noedels. Wanneer je dan honger hebt, kun je altijd iets hier vandaan pakken om het te eten. Zo zit je nooit zonder eten! Houd het wel een beetje een gezonde werkplek en leg er ook nog een beetje verantwoorde snacks neer, natuurlijk. Dingen als fruitrepen en crackers zijn al een stuk beter dan snoepjes en chocolade.

Laagjes kleding

Kom je op kantoor, maar is het toch kouder dan verwacht? Of moet je weer naar huis maar regent het hard en ben je niet met de auto? Dan is het erg fijn als je wat extra kledingstukken op kantoor hebt liggen die je aan kan doen. Een vest zal je warm houden en een regenjas zorgt ervoor dat je niet zeiknat wordt van de regen. De kans dat je hem snel zal gebruiken is niet heel groot, maar ook zeker niet nul en op de dag dat je een keer in de keiharde regen naar huis moet fietsen, zal je toch erg blij zijn met die regenjas die je al zo lang op kantoor hebt liggen!